Crosul Anului Nou al atletilor veterani


Crosul Anului Nou 2 ianuarie 2013

Startul Crosului Anului Nou al atletilor veterani - 2013

Ca în fiecare an, pe 2 ianuarie, cei mai entuziaşti dintre alergătorii masters (veterani) se întâlnesc la sala de Atletism de pe Maior Coravu pentru o alergare şi pentru a-şi povesti tot felul din viaţa lor de alergători – antrenamente, planuri de competiţii, speranţe, echipament etc şi mai ales pentru a afla programul competiţional pe anul 2013!
Întâlnirea a fost patronată de domnul Gheorghe Rugină, antrenor emerit dar nu au lipsit nici Domnul profesor Silviu Dumitrescu împreună cu soţia sa şi alţi antrenori şi arbitrii de atletism.
Teolici premiata cu tricou aniversar!
Nu în ultimul rând trebuie menţionat celebrul ceai care-i aşteaptă pe cei care participă la alergare după finiş, cozonacul, prăjiturile şi tot felul de gustări pregătite cu toată dragostea de unii dintre cei mai vechi membrii ai asociaţiei noastre a atleţilor veterani.
Crosul s-a desfăşurat pe traseul clasic din ultimii ani pe o lungime de 1600m prin parcul din apropierea sălii de atletism, fiind câștigat de Fane Oprina, locul II fiind ocupat de Cernat, iar imediat în spate m-am clasat eu pe locul III. Faptul ca am putut să susţin un ritm destul de ridicat în această cursă îmi dă speranţe pentru rezultate bune în acest an!
Teolici a făcut o cursă solitară fără să forţeze din cauza gheţii foarte alunecoase. La sfârșit a primit din partea Doamnei Dumitrescu un tricou aniversar al Maratonului Bucureştiului din anul 1998!
Crosul Anului Nou al atleților masters (veterani) a fost ca de fiecare dată o plăcută ocazie de a ne revedea, de a afla noutăţile unii despre alţii şi de a ne întări motivaţia pentru pregătirea concursurilor ce ne aşteaptă în acest nou an!
La mulţi km feriţi de accidentări în 2013!

No comments:

Post a Comment